PTFE politetrafluoretilen TKG® FLON

Home PTFE politetrafluoretilen TKG® FLON

PTFE TKG® FLON

PTFE+GRAFITA TKG® FLON CB

PTFE+STEKLENIMI VLAKNI TKG® FLON GF

PTFE+BRONA  TKG® FLON BR

PTFE kemično ne reagira (je inerten) tudi, ko ga izpostavimo višjim temperaturam in tlaku. Je popolnoma nestrupen in odličen za aplikacije, pri katerih želimo nizek koeficient trenja. PTFE ima enega najnižjih koeficientov trenja med trdnimi snovmi.

 

V temperaturnem območju od -180°C do 260°C ohranja svoje kemične in električne lastnosti in je negorljiv.
Zaradi svojih izjemnih električnih in dielektričnih lastnosti se ga pogosto uporablja v elektro industriji kot tudi v industriji elektronskih komponent. Električne in dielektrične lastnosti ohranja konstantne skozi širok frekvenčni in temperaturni spekter. Material se sam maže. Njegove lastnosti se lahko dodatno izboljšajo s kombinacijo grafita, brona, nerjavečimi komponentami, steklenimi vlakni itd. Njegov odpor na natezne obremenitve je zmeren. Je prožen, vendar ne elastičen (manjši kot je prerez, višja je prožnost in obratno).

Glavne lastnost

Traid Villarroya

Plastični material

Nadpovprečna kemična odpornost
Zelo dobra obdelovalnost
Ni vnetljiv
Velik raztezek pred lomom (>300%)

Tehnični podatki

Za več informacij priporočamo, da pobrskate po razdelku Prenosi iz zgornjega menija ali si iz njega prenesete potrebne informacije. Da bi vam olajšali iskanje, smo za vas pripravili spodnje pdf datoteke, ki jih stranke najpogosteje prenesejo iz naših podatkovnih zbirk:

Za več informacij se obrnite na nas