Podpora uporabniku

Home Podpora uporabniku

Podpora uporabniku

S tem, ko prejmete naše blago, se vaš kontakt z našim podjetjem še ne zaključi. Ves čas vam ostajamo na razpolago za pomoč pri reševanju kakršnih koli vprašanj, ki bi se kasneje utegnila pojaviti.

 

Naš namen je s kupcem uskladiti vgradnjo naših materialov in sestavnih delov od začetnega načrtovanja, skozi izdelavo prvih enot in serij, izobraževanja kadrov (če gre za distributerja) do odkrivanja in odpravljanja morebitnih težav.

Nudimo tudi rešitve na področju vodenja dobav nadomestnih komponent, rešujemo težave zaradi zastaranja, zagotavljamo možnost zamenjave in aktualiziranja tehnične dokumentacije naših materialov.

Storitve podpore uporabniku

Podpora uporabniku

Storitve podpore uporabniku so na voljo v vseh državah, kjer je prisotna naša skupina. Na ta način so naši tehniki in prodajni strokovnjaki z vami vedno v neposrednem stiku in to v vašem jeziku, kar nam omogoča dobro razumevanje morebitnih vaših tehničnih problemov in učinkovito izpolnjevanje vaših zahtev.

Naš strokovnjak in skupina visoko usposobljenih inženirjev vam vselej stojijo ob strani za vprašanja glede tehničnih lastnosti naših materialov kot tudi glede načinov uporabe.