PA6E/PA6G Poliamid TRAIDAMID® E/G

Home PA6E/PA6G Poliamid TRAIDAMID® E/G

PA6E/PA6G Poliamid TRAIDAMID® E/G

Pri izdelavi naše materialne skupine Traidamid PA6 poliamidi, poznani tudi kot najloni, se poslužujemo dveh metod izdelave; ekstruzije in ulivanja. Z obema izdelujemo palice, plošče in cevi.

 

Ekstrudirani poliamid (PA6E) je makromolekulski delno kristalinični termoplast, ki ga dobimo pri procesu polimerizacije kaprolaktama. Uporaba visoko viskoznega polimera pri ekstruziji omogoča izdelku odlične mehanske karakteristike in visoko raven kakovosti.

Proizvodnja ulitih poliamidov (PA6G) (polimerizacija kaprolaktama direktno v orodju), omogoča proizvodnjo profilov, ki so veliko večji od standardnih dimenzij. Ta postopek nam omogoča proizvodnjo velikih obročev, zelo debelih plošč in blokov.

Jamstvo za kakovost

Poleg čistega poliamida proizvajamo tudi poliamid z vsebnostjo različnih polnil, kot so molibdenov disulfid, ogljikov grafit, olje, polietilen itd.

Glavne lastnost

Traid Villarroya

Tehnične plastike

kakovost skladna s FDA standardi
Optimalna mehanska odpornost, trdota in togost
Odlične drsne in torne lastnosti.

Tehnični podatki

Za več informacij priporočamo, da pobrskate po razdelku Prenosi iz zgornjega menija ali si iz njega prenesete potrebne informacije. Da bi vam olajšali iskanje, smo za vas pripravili spodnje pdf datoteke, ki jih stranke najpogosteje prenesejo iz naših podatkovnih zbirk:

Za več informacij se obrnite na nas