Oddelek kakovosti

Home Oddelek kakovosti

Oddelek kakovosti

Pred mnogimi leti smo se odločili razviti ugled na podlagi visoke kakovosti naših materialov. V ta namen uporabljamo zgolj tiste vhodne surovine, ki omogočajo izdelavo visokokakovostnih in certificiranih izdelkov.

 

Zavezani smo stalnim izboljšavam konkurenčnosti na podlagi odličnosti naših proizvodov, strokovnosti kadra in stalnim izboljšavam naših storitev. Prav tako smo zavezani varstvu okolja, zato je varovanje pred onesnaženjem trdno usidrano v našo zavest.

Naše osebje vseh ravni hierarhije ponazarja našo kulturo kakovosti. Vsak zaposleni je posamično odgovoren za kakovost svojega dela, vendar pa so zaposleni kolektivno motivirani, šolani in podrejeni najvišjim delovnim standardom. So ključ do našega uspeha.

Nadzor kakovosti

Zaveza kakovosti in odličnosti je vgrajena v dnevno rutino vsakega zaposlenega v naši družbi. V Traid Villarroya smo bili certificirani že pred 14 leti in danes izpolnjujemo standarde UNE EN ISO 9001-2008. Prav tako smo člani organizacij, kot sta IAPD (Mednarodno združenje distributerjev umetnih mas) in EAPD (Evropsko združenje distributerjev umetnih mas) ter z njimi vzdržujemo redne stike.

Zagotavljanje kakovosti

Kot del kontrole kakovosti zagotavlja Oddelek preverjanja naši družbi 100% preverjanje kakovosti vhodnih materialov.
Za zagotavljanje skladnosti končnega izdelka z vsemi pričakovanji kupca je pomembna stalna sledljivost izvora surovin. V ta namen so vsi izdelki skupine Traid, proizvedeni v tovarnah z najboljšimi tehnologijami v panogi. Vsak korak industrijskega procesa je posebej temeljito premišljen, pozornost je usmerjena na pomembne podrobnosti, kot so lastnosti materiala, tolerance, sestava, trdnost ter mehanske in kemične lastnosti.

  • 100% kakovost

  • Najsodobnejšo tehnologijo

  • Kontrola kakovosti