BRON TVH®

Home BRON TVH®

BRON TVH® TV7 / TV12 / TV AL

Pri proizvodnji našega programa izdelkov iz brona uporabljamo tri metode litja: kontinuirano, centrifugalno in gravitacijsko.

 

Osredotočamo se na prvi dve metodi, obe uporabljamo pri izdelavi okroglih palic, cevi, profilov, pravokotnih plošč in visokokakovostnih blokov iz brona.

Smo dobavitelji številnim industrijskim panogam, specializirani smo za področja ladjarstva, vetrne energije in avtomobilske industrije, kjer smo si zahvaljujoč visoki kakovosti tako naših izdelkov kot uporabniških storitev pridobili ugled nadvse zanesljivega in zaupanja vrednega dobavitelja.

Jamstvo za kakovost

Pri zagotavljanju mehanske trdnosti palic uporabljamo posebne metode spektralne analize s pomočjo rentgenskih žarkov in atomske absorpcije. Tako zagotovimo visoko stopnjo zanesljivosti in lahko zagotavljamo ničelno stopnjo poroznosti vseh naših proizvodov kontinuiranega litja, čemur se drugi proizvajalci le stežka približajo.

Vrste litin

Traid Villarroya

NEFERNO KOVINE

TVH® TV7 (CuSn7Zn4Pb7)
TVH® TV12 (CuSn12)
TVH® TVAL10 (CuAl10Ni5Fe4)
TVH® TV430 (CuZn25Al5Mn4Fe3)

Tehnični podatki

Za več informacij priporočamo, da pobrskate po razdelku Prenosi iz zgornjega menija ali si iz njega prenesete potrebne informacije. Da bi vam olajšali iskanje, smo za vas pripravili spodnje pdf datoteke, ki jih stranke najpogosteje prenesejo iz naših podatkovnih zbirk:

Za več informacij se obrnite na nas