ALUMINIJ TVH ®

Home ALUMINIJ TVH ®

ALUMINIJ TVH ®

Aluminij je eden izmed elementov, ki je v zemeljski skorji na voljo v velikih količinah. Ekstrudirani proizvodi predstavljajo nekaj več kot 50 % evropskega trga aluminijastih izdelkov.

 

Večji del tega deleža porabi za svoje potrebe gradbeni sektor, uporablja pa se še v sektorjih transporta tovora, cestnih vozilih, železnici in ladjarstvu.

Pojem »ekstrudiran« je vezan tako na proizvodni proces kot na sam proizvod, kjer vroč valjast ingot aluminija (imenovan tudi gredica) potisnemo skozi matrico z izbrano obliko. Tako izdelan profil se nato uporablja bodisi v večjih dolžinah ali pa v razrezani obliki za potrebe gradbenih konstrukcij, proizvodnje vozil ali sestavnih delov.

Jamstvo za kakovost

Naše TVH® aluminijaste zlitine so namenjene izdelavi ekstrudiranih aluminijastih palic za strojno obdelavo, kovanih izdelkov ali za hladno ekstruzijo. Čeprav po svetu v večino matric vstopa ingot valjaste oblike, ustreza določenim matricam tudi pravokotna gredica za izdelavo profilov velikega preseka.

Izdelki našega programa TVH® aluminijastih zlitin združujejo vrsto ključnih lastnosti, ki zagotavljajo nemoten nadaljnji proizvodni proces in jih odlikuje visoka raznolikost možnosti uporabe. Zaradi tega je povpraševanje na mednarodnih trgih po naših izdelkih izjemno. Strankam nudimo paleto čvrstih in zanesljivih materialov v trdnostnih območjih med 150 in 350 Mpa s primerno trdoto in zmožnostjo za preoblikovanje.

Funkcije

Traid Villarroya

NEFERNO KOVINE

Odpornost
Trdota
Formabilnost

Tehnični podatki

Za več informacij priporočamo, da pobrskate po razdelku Prenosi iz zgornjega menija ali si iz njega prenesete potrebne informacije. Da bi vam olajšali iskanje, smo za vas pripravili spodnje pdf datoteke, ki jih stranke najpogosteje prenesejo iz naših podatkovnih zbirk:

Za več informacij se obrnite na nas